Użytkownicy
W tej sekcji możesz zarządzać użytkownikami, którzy mają dostęp do Twojego konta.
Możesz udostępnić swoje konto innym osobom, na przykład wspólnikom, pracownikom, znajomym lub członkom rodziny. Możesz przyznać im jeden z dwóch dostępnych poziomów uprawnień. Użytkownicy z dostępem do Twojego konta mogą pomagać Ci w jego obsłudze, a także w zarządzaniu innymi użytkownikami — w zależności od poziomu dostępu, który im nadasz. W każdej chwili możesz też cofnąć im dostęp.
Możesz wykonać następujące działania:
- Utworzyć użytkownika
- Edytować użytkownika
- Aktywować lub dezaktywować użytkownika
- Usunąć użytkownika







