Tworzenie, edycja i usuwanie użytkownika
Aby dodać użytkownika, wykonaj następujące kroki: przejdź do sekcji „Moje konto”, następnie kliknij „Użytkownicy” i na koniec przycisk „Nowy użytkownik”.
Dla każdego użytkownika podaj następujące informacje:
- Imię i nazwisko
- Adres e-mail
- Poziom dostępu
- Nieruchomości, do których ten użytkownik będzie miał dostęp
- Sekcje lub obszary, do których ten użytkownik będzie miał dostęp
Użytkownik otrzyma zaproszenie, aby potwierdzić konto i utworzyć hasło. Jeśli dodasz użytkownika, który ma już konto właściciela, zostanie on automatycznie połączony z Twoim kontem bez potrzeby dodatkowego potwierdzenia.
W dowolnym momencie możesz aktywować lub dezaktywować użytkownika, zgodnie z potrzebami. Dzięki temu sprawnie zarządzasz użytkownikami powiązanymi z Twoim kontem, nadajesz im odpowiednie uprawnienia i łatwo włączasz ich do współpracy.
Edycja użytkownika
Jeśli chcesz edytować istniejącego użytkownika, przejdź do sekcji „Moje konto”, następnie „Użytkownicy”, kliknij „Edytuj” po prawej stronie przy danym użytkowniku, wprowadź potrzebne zmiany, a potem kliknij „Zapisz”.
Usuwanie użytkownika
Aby usunąć użytkownika, przejdź do sekcji „Moje konto”, następnie „Użytkownicy” i kliknij „Usuń” po prawej stronie przy danym użytkowniku.







